Învaţă din trucurile vestimentare ale Cosminei Păsărin!

De PR, Sandra Sarbu, pe

Cosmina Păsărin s-a remarcat şi din punct de vedere vestimentar în peisajul showbizului românesc printr-o serie de apariţii non-conformiste, dar în acelaşi timp foarte chic. Bruneta pune mare accent pe confortul pe care îl ofera hainele şi nu suportă ţinutele mulate sau prea decoltate – în timpul liber.
Cu un job extrem de solicitant, MC pentru petreceri corporate sau cluburi, Cosmina are în garderoba ei suficient de multe tocuri cât să poată încălţa câte o pereche diferită în fiecare zi, însă preferă teneşii sau bocancii comozi.
Ţinutele pot fi purtate oricând în funcţie de accesorizare, aşa cum recomandă chiar Cosmina:  „Sunt un mare fan al colierelor statement pe care le port atât ziua, cât şi seara. Le port cu tricouri, cu diverse topuri, fuste lungi sau midi şi nu ţin cont de momentele zilei, deoarece consider că acestea reuşesc de fiecare dată să scoată orice ţinută din anonimat.
Deşi ai crede că investeşte o avere în garderoba ei, Cosmina a învăţat că te poţi îmbrăca în trend chiar şi cu bani puţini.
Toate hainele pe care le port sunt cumparate din mass market-uri ,de la târgurile designerilor români şi mai nou port cu mare plăcere şi obiecte vestimentare din colecţia mea. Nu cumpăr haine de pe internet (există un risc atunci când vine vorba despre măsuri) şi nici de la brandurile de lux.Unele creaţii ale acestor branduri îmi plac, recunosc acest lucru, dar consider că preţurile sunt foarte ridicate şi din punctul meu de vedere nu merită investiţia. Nu ştiu cum sunt alte femei, dar eu mă plictisesc destul de repede de haine şi prefer să investesc aceşti bani în cât mai multe item-uri care arată diferit şi pe care să le pot combina în cât mai multe feluri. Concluzia este că poţi avea un look foarte fresh şi în tendinţe şi cu obiecte vestimentare low cost, important este să îţi foloseşti imaginaţia şi să le combini într-un mod cât mai creativ.
Fustele maxi în diverse variante de culori se află la loc de cinste în garderoba mea şi le port ori de câte ori am ocazia (foto sus, principală).
Această rochie face parte din colecţia pe care am lansat-o de curând şi este preferata mea deoarece poate fi purtată ziua, seara (la un party/concert ) sau chiar pe plajă, peste costumul de baie.
Învaţă din trucurile vestimentare ale Cosminei Păsărin!
Foarte comozi şi uşor de purtat, tenişii sunt o soluţia perfectă pentru ţinutele de zi cu zi. Îmi place să îi asortez cu fuste, tricouri lejere şi coliere.
Învaţă din trucurile vestimentare ale Cosminei Păsărin!
Acum o lună am participat la Cursul de Speedchange de Stil Personal susţinut de Ovidiu Buta şi Ana Morodan. Am învăţat foarte multe lucruri interesante despre stil, care m-au ajutat să redescopăr multe obiecte vestimentare din garderobă, cum ar fi bluzele în dungi.
Învaţă din trucurile vestimentare ale Cosminei Păsărin!
De curând, am descoperit creaţiile Sweet Paprika by Gabriela Atanasov… Toate rochiile din colecţie au un aer retro, sunt foarte feminine, elegante şi în acelaşi timp sunt şi foarte comode.
Învaţă din trucurile vestimentare ale Cosminei Păsărin!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter