Inedit! Uite cum mănâncă DJ Wanda salată!

Este de știut faptul că DJ Wanda este o vedetă excentrică, iar prin felul ei de a fi dă tonul trendurilor în modă, lifestyle și chiar și în domeniul culinar. Cu toate că nu este deloc gurmandă, noul “viciu” al lui Wandei pare să fie salata Caprese servită în paharul de șampanie.
DJ Wanda a luat parte zilele trecute parte la degustarea unor noi preparate inedite din meniul de toamnă al restaurantului SOFA, iar Marian Lupu, Executive Chef, a încântat-o pe vedetă cu salata caprese servită în cupă de șampanie și cu o porție de orez nero di sepia cu creveți.
“Lumea știe că eu nu mănânc mult și că nu îmi plac dulciurile. Trebuie să recunosc că ador salatele, însă până acum n-am mai văzut o salată servită în paharul de șampanie. Cine ar fi crezut că paharul de șampanie poate să aibă și un alt scop? De câteva zile, prânzul meu constă în aceasta salată caprese servită la Sofa”, declară Dj Wanda.
Un alt preparat preferat al lui Dj Wanda este orezul nero di sepia cu creveți, ea fiind o mare iubitoare a fructelor de mare.
“Cam de două-trei ori pe săptămână mănânc și fructe de mare, pentru că au un aport crescut de nutrienți și vitamine. Îmi plac creveții servițo cu orez nero di sepia și mă amuză că mereu rămân cu dinții negri. Port în geantă însă o apă de gură, în cazul în care după prânz am o întâlnire de afaceri”, mai spune DJ Wanda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter