Cum să te încalţi când porţi fustă midi

De Diana Sorescu, pe

Tendinţele dictează în sezonul următor creaţiile midi. Şi cum noi vrem să fim mereu în pas cu moda, haide să învăţăm cu ce să ne încălţăm când purtăm fusta midi.

Fustă midi şi pantofi

Cea mai practică variantă este să asortezi fusta midi unei perechi de balerini comozi şi trendy.  Jayme arată super-elegant într-o ansamblu vestimentar simplu de reprodus: top alb minimalist, fustă midi maro plisată, cureluşă fină, balerini negri şi geantă de rafie.

O fustă midi merge excelent combinată cu o cămaşă înnodată şi cu o pereche de botine originale, cu decupaj şi şireturi. Orice tip de încălţăminte peste gleznă este acceptată, dar nu cu un carâmb mai înalt de atât!

Alexa Chung este o împătimită a creaţiilor midi, pe care le asortează foarte original şi stylish. Ea adoră să mixeze fuste midi cu sandale cu toc gros şi şosete colorate, botine Oxford, pantofi Mary Jane sau ghetuţe cu aspect retro, iar toate sunt alegeri foarte inspirate.

Ne place tare mult şi combinaţia de fustă din mătase cu tricou imprimat de bumbac şi cardigan tricotat!

Selita arată foarte bine îmbrăcată aşa! Supermodelul poartă o bluză nude din mătase fluidă, fustă midi plisată albastru cobalt şi o pereche de platfome inedite, cu şiret şi decupaj!

Aşadar, acestea sunt propunerile de asortare cele mai inspirate!

Cum să te încalţi când porţi fustă midi

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter