Sandale care se poartă vara asta

De Unica.ro, pe
Sandalele care se poartă vara asta sunt sandalele care-ți plac! Vara 2019 vine cu o mulțime de trenduri în materie de încălțăminte, drept urmare nu trebuie să-ți faci prea multe griji legate de tendințe, ci pur și simplu să alegi modelul pe care îl preferi!

Indiferent că îți plac sandalele sport, cele elegante sau cele romane, magazinele au opțiuni aproape nelimitate, iar noi am selectat pentru tine mai multe modele de sandale, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Atât în magazinele fizice, cât și în cele online, vei găsi în această perioadă o mulțime de variante de sandale – de la sandale ieftine, din materiale ecologice sau chiar din pânză ori paie, până la sandale din piele, ceva mai scumpe, dar cu o durată de viață mai mare.

Sandale care se poartă vara asta. Ce modele casual să alegi – sandale romane, sandale sport, sandale minimaliste

Dacă îți plac sandalele romane, atunci ia în considerare acest model simplu, clasic, pe care l-am găsit pentru tine în magazinul Zara. În plus, sandalele sunt din piele și au un preț accesibil.

zara, sandale romane din piele, 159,90 lei

Sandale romane din piele, Zara, 159,90 lei

Dacă te vezi purtând mai degrabă o pereche de sandale sport, atunci modelul pe care l-am găsit la Bershka ar putea fi pe placul tău. Aceste sandale au platformă, un design foarte cool, un aer sporty și probabil că sunt și confortabile, dacă ținem cont de faptul că sunt realizate din material textil și cauciuc.

sandale bershka cu platforma

Sandale sport, Bershka, 149,90 lei

La polul opus, comparativ cu sandalele sport pe care ți le propunem, și care sunt mai voluminoase, vara aceasta se poartă și sandalele minimaliste. Găsești multe propuneri de sandale minimaliste la H&M, de exemplu.

sandale minimaliste din piele H&M

Sandale din piele, H&M, 229,99 lei

Modele pentru evenimente – sandale de mireasă, sandale elegante de seară, sandale argintii

În ceea ce privește evenimentele, ocaziile speciale, sunt o mulțime de modele de sandale care se poartă vara asta! În funcție de ținută, poți opta pentru sandale elegante, cu toc, sandale în nuanțe metalice, sandale argintii sau aurii, ori sandale cu diverse aplicații. Iată câteva propuneri!

sandale elegante Reserved

Sandale elegante cu toc, Reserved, 159,99 lei

Dacă vrei să ieși cu adevărat în evidență, atunci ai nevoie de niște sandale argintii sau aurii! Sandalele în nuanțe metalice sunt super stylish și se poartă în continuare și vara aceasta, mai ales dacă vorbim de ocazii speciale!

sandale argintii

Sandale argintii din piele, Mango, 199,90 lei

În magazine găsești destul de ușor și modele de sandale de mireasă, în cazul în care te măriți în vara 2019 și ești în căutarea unei perechi care să se potrivească rochiei tale de mireasă. Uite un model de sandale care se poartă vara asta și pe care l-ai putea purta chiar și la nuntă – sandalele cu detaliu transparent!

sandale mireasa

Sandale nude cu toc, Stradivarius, 149,90 lei

Sandale ieftine pentru vara 2019

Pentru toate sandalele care se poartă vara asta, în magazine vei găsi atât variante accesibile ca preț, cât și variante mai scumpe. Dacă ești în căutarea unor sandale ieftine, atunci trebuie să știi că sunt o mulțime de modele la prețuri mici. Iată câteva opțiuni de sandale ieftine pe care noi le-am selectat pentru tine. Acestea au prețuri de până la 100 lei și se potrivesc mai multor tipuri de ocazii!

sandale ieftine

Sandale Deichmann, 69 lei

 

sandale ieftine cu talpa groasa

Sandale cu talpă groasă, depurtat.ro, 99 lei

 

 

sandale imprimeu leopard

Sandale Jenny Fairy, epantofi.ro, 99,90 lei

Foto deschidere: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter