Imprimeul floral: 6 moduri în care să-l porţi cu stil

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 12:42

Imprimeul floral este în tendinţe, aşa că m-am gândit să îţi arăt 6 variante în care să îl poţi purta stilat primăvara aceasta! Inspiră-te de la vedete şi fură-le look-ul!

Imprimeu floral

Despre pantalonii înfloraţi am mai vorbit, i-am prezentat drept o piesă esenţială în garderoba oricărei fashioniste care se respectă, aşa că sper că v-aţi achiziţionat deja o pereche!
Arată excelent lângă haine uni, pentru că aşa vor fi puşi mai bine în valoare, regulă valabilă de altfel pentru toate itemurile înflorate.
Inspiră-te de la Fergie şi poartă o jachetă stropită cu flori colorate, combinată cu o cămaşă clasică, jeanşi şi încălţăminte cu tocuri. N-o să dai greş!
Imprimeul floral: 6 moduri în care să-l porţi cu stil
Fusta maxi cu flori este şi ea un must have. Alătură-i topuri, pulovere, tricouri sau bluze uni, într-o nuanţă ce se regăseşte în imprimeu.
Dacă vrei să păstrezi linia look-ului dar totuşi să faci o schimbare, alege o fustă maxi albă sau neagră, pe care asorteaz-o cu o cămaşă cu flori. Iată ce bine arată Amber Heard în acest ansamblu!
Imprimeul floral: 6 moduri în care să-l porţi cu stil
Salopeta midi, pudrată cu flori viu colorate, este atât de chic încât nu o să te poţi abţine să nu o cumperi! Poart-o cu platfome şi poate o pălărie pentru un aer boho!
Rochiţa mini cu motive florale nu putea să lipsească! Alege modelul cu mâneci trei sferturi, exact aşa cum poartă Zoe Saldana!
Imprimeul floral: 6 moduri în care să-l porţi cu stil
Tu ce haine cu flori ai în şifonier? Cum le combini?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter