Cum să te îmbraci la petrecerea de Crăciun a firmei

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:26

Mai toate firmele şi companiile organizează în această perioadă, pentru angajaţi, petrecerea de final de an. Iată 4 ţinute care te pot inspira în alegerea ta.

Ţinută pentru petrecerea firmei

Chiar dacă simţi că este momentul să îţi etalezi simţul estetic şi să dai gata pe toată lumea cu outfit-ul tău, e cazul să te temperezi. La petrecerea companiei o să fie şi superiorii tăi, aşa că indicat este să mizezi pe o ţinută decentă, dar stilată.
Dacă deţii un post important în firmă, o rochie neagră midi va fi cea mai inspirată alegere.
Creaţia pe care o poartă Olivia Wilde are un croi cuminte, dar deosebit, iar machiajul retro şi pantofii animal print condimentează look-ul.
Un outfit în alb şi negru nu are cum să dea greş. Mizează pe o rochiţă albă minimalistă, scurtă, pe care domoleşte-o cu un blazer negru din material preţios. Nu uita de pantofi, neapărat cu toc înalt!
Cum să te îmbraci la petrecerea de Crăciun a firmei
Dacă petrecerea va avea loc într-un club, atunci e cazul să alegi o rochie strălucitoare! Modelul pe care îl poartă Camila Alves este perfect pentru o asemenea ocazie: sexy, dar nu vulgară! Firul metalic aduc un plus de preţiozitate, culorile sunt în ton cu iarna de afară. Dacă vrei şi mai multă decenţă, adaugă dresuri mate şi botine cu toc.
Nu vrei rochie? Bar Refaeli te învaţă cum să îţi compui un look stilat şi sexy! Pantaloni evazaţi de un roz fane adorabil, top fluid nude şi pantofi cu platformă. Plus accesorii masive aurii!
Cum să te îmbraci la petrecerea de Crăciun a firmei
Tu cum o să te îmbraci la petrecerea companiei?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter