Geanta supradimensionată rămâne în trenduri. Vezi cum să o porţi iarna asta!

De Erika Chivu, pe

Geanta supradimensionată rămâne în trendurile sezonului rece. Vezi cum o poartă vedetele şi la ce fel de ţinute poţi să o asortezi şi tu!
Geanta supradimensionată este foarte practică, încăpătoare şi trendy. Trebuie să ai şi tu măcar una din dulap sezonul acesta. Deşi este la modă încă de anul trecut, vedetele rămâ fidele acestui tip de poşetă şi o poartă adesea la ţinute casual sau elegante.

Cum porţi geanta supradimensionata?

Geanta supradimensionată se poate asorta, în funcţie de model, la ţinute elegante sau casual. Ia-ţi una foarte simplă ca să o poţi purta peste tot, indiferent de hainele alese.
Modă 2013: Top 10 genţi trendy
Irina Shayk poartă o ţinută foarte chic cu vestă de blană, colanţi, cizme înalte, geantă şi ochelari. Miranda Kerr a alcătuit o ţinută frumoasă şi simplă cu trench, blugi şi o geantă mare, neagră.
Jessica Chastain adoră culorile tari, aşa că poartă genţi colorate, chiar dacă ţinuta este mai sobră. Ea a asortat o geantă fuchsia la o ţinută în alb şi negru, iar la o ţinută maro a adăugat o pată de culoare albastră cu ajutorul genţii supradimensionate.
Care din cele patru genţi îţi place mai mult?
geanta supradimensionata

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter