Cele mai frumoase rochii de la show-ul Chanel

De Diana Sorescu, pe

Într-un cadru idilic, în Sudul Franţei, a avut loc prezentarea colecţiei „Croisiere” 2011-2012, semnată Chanel. Iată cele mai frumoase rochii pe care le-au purtat vedetele.

Show Chanel

Rafinament, eleganţă cu iz franţuzesc, ţinute senzuale şi preţioase, cam aşa s-ar descrie, în linii mari, show-ul Chanel ţinut la Hotel du Cap în Antibes.

Blake Lively, imaginea Chanel, a purtat o superbă bluză-tunică stropită cu paiete indigo şi înnobilată cu bijuterii luxoase, o fustă micro, petrecută şi pumps gri-olive. Blake a adus o pată de culoare ţinutei cu rujul roz aprins!

Diafana Clemence Poesy a mizat pe o creaţie în tonuri pale de verde,cărămiziu şi galben, decorată cu o bordură de fulgi. Pantofii decupaţi, din satin, nude, au completat ansamblul.

Rachel Bilson a ales să poarte o pereche de pantaloni scurţi, din piele, un top alb, lărguţ, decorat cu perle fine, plus blazer şi pantofi negri, cu vârf ascuţit, care, apropo, sunt iarăşi pe val!

Vanessa Paradis este prototip al frumuseţii dulci, aşa că nu-i de mirare că a fost şi este muza lui Lagerfeld. Soţia lui Johnny Deep a mizat pe o salopetă specială, din dantelă brodată, prinsă în talie cu un cordon fin.

Diva a asortat salopetei sandale nude şi un clutch cu lanţ metalic, evident Chanel! Rujul roşu a adus un plus de senzualitate ţinutei, făcând-o pe Vanessa irezistibilă!

Ce ţinută preferi? Care vedetă s-a îmbrăcat cel mai frumos?

Cele mai frumoase rochii de la show-ul Chanel

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter