Karl Lagerfeld va fi omagiat în Paris

De Oana Savin, pe
Karl Lagerfeld, care a încetat din viață pe 19 februarie, va fi omagiat în cadrul unui eveniment dedicat acestuia, în data de 20 iunie ce va avea loc în Paris.

Anunțul a fost făcut de casele Chanel, Fendi și Kalr Lagerfeld.

„Acest eveniment unic va evidenţia moştenirea artistului şi creativitatea sa fără precedent, care merge dincolo de modă şi include designul, fotografia, ilustraţia”, au precizat cele trei case de modă în cadrul cărora Lagerfeld a fost director artistic.

La acest eveniment vor participa numeroase personalități din întreaga lume.

„Omul Renașterii” urmează să fie sărbătorit printr-un „mozaic de videoclipuri realizate realizate de-a lungul vieţii sale şi mai multe interviuri scurte oferite de numeroase personalităţi apropiate de el”, cu o contribuție din partea „actorilor, muzicienilor şi dansatorilor cărora le admira munca” și care „vor interpreta o parte din muzica şi literatura pe care le iubea atât de mult”, a explicat Robert Carsen, responsabil cu organizarea evenimentului.

Karl Lagerfeld a fost incinerat, așa cum și-a dorit. După moartea sa nu au fost organizate nicio ceremonie religioasă sau ceremonie publică de omagiere.

Pe 5 martie, când a avut loc prima defilare Chanel organizată după decesul creatorului de modă, a început cu un minut de reculegere și s-a încheiat cu o ovație în picioare.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter