Cele mai frumoase rochii de la Hollywood Awards Gala 2011

De Diana Sorescu, pe

Aseară, o mulţime de vedete au îmbrăcat hainele cu ştaif şi au luat parte la decernarea premiilor Hollywood Gala. Iată cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu.

Hollywood Awards Gala

 
Rosie Huntington-Whiteley a arătat spectaculos într-o rochie brodată marca Emilio Pucci. Creaţia sobră decorată cu flori stilizate şi cristale a fost o alegere neaşteptată din partea supermodelului care ne-a obişnuit cu ţinute sexy, dar totodată inspirată.
 
Rosie a ales că combine rochia cu o pereche de Louboutin din lac, cu vârf ascuţit, şi un coc neglijent.
 
Michelle Williams a mizat pe un look romantic, într-o superbă rochie maxi din şifon de la Nina Ricci.
 
Creaţia neagră, semi-transparentă, înnobilată pe bust cu detalii rigide aurii, s-a potrivit perfect cu tunsoarea pixie şi aerul sofisticat al actriţei.
 
Amber Heard a cucerit covorul roşu cu un look de femeie fatală. Actriţa a ales un ansamblu semnat Roksanda Illincic, compus dintr-un top de mătase nuanţa mentei şi o fustă maxi aqua, delimitate de o centură neagră din material textil.
 
Un ruj delicios, smoky eyes şi bucle lejere purtate pe o parte, toate au contribuit la o apariţie senzuală.
 
Stacy Keibler alege Maria Lucia Hohan din nou! După ce a purtat o rochie nude la premiera din UK a filmului „The Descendants”, iubita lui George Clooney a mizat aseară tot pe o creaţie a designerului român, de data aceasta o superbă rochie maxi mov.
 
Creaţia stropită cu fulgi de material pe linia coresetului îi vine perfect, şi a fost accesorizată cu bijuterii preţioase de la Matthew Campbell Laurenza şi păr vălurit, de sirenă.
 
Care rochie este preferata ta?
 
Cele mai frumoase rochii de la Hollywood Awards Gala 2011
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter