Cele mai frumoase rochii de la American Music Awards 2011

De Diana Sorescu, pe

Aseară a avut loc gala premiilor American Music Awards, iar divele au ales ţinute spectaculoase. Iată cela mai inspirate 4 apariţii de la eveniment.

Rochii frumoase

 
Taylor Swift a strălucit pe covorul roşu într-o rochie maxi semnată Reem Acra. Creaţia pudrată cu sute de paiete aurii îi vine de minune prinţesei country, iar cerceii cu smaralde sunt alegerea perfectă pentru a finisa un look preţios, ultra-glamour.
 
Jenny McCarthy a abordat un look modern şi sexy, compus dintr-o rochie mov prună cu drapaje subtile şi fustă gogoşar, marca Victoria Beckham, plus botine decupate pe gleznă. Ne place tare mult atitudinea!
 
Selena Gomez şi Justin Bieber, iubitul ei, au întruchipat la premiile American Music Awards un cuplu din anii 1950, încercând să readucă pe covorul roşu un strop din strălucirea erei de aur a Hollywood-ului. Şi au reuşit!
 
Selena a îmbrăcat o superbă rochie Armani aurie, din mătase lucioasă, decorată cu franjuri şi drapaje, plus şlit adânc pe picior şi decolteu îndrăzneţ. Poşeta retro, ondulele şi cerceii candelabru s-au potrivit perfect.
 
Heidi Klum a mers pe un look uber-chic, într-o creaţie Giles Deacon. Supermodelul a optat pentru o rochie metalizată, decupată perfect într-un model abstract, care a lăsat la vedere un body mov extrem de sexy!
Îndrăzneaţă, modernă, sofisticată! Bravo, Heidi!
 
Care rochie îţi place mai mult?
 
Cele mai frumoase rochii de la American Music Awards 2011
 
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter