Facebook: Cum au reacţionat vedetele la vestea că Alexandra Stan a fost bătută

De Unica.ro, pe

Povestea Alexandrei Stan, care a fost nătută de impresarul şi iubitul ei, Marcel Prodan, le-a impresionat pe vedetele autohtone.
Primul care a postat un comentariu pe pagina de Facebook a fost Mihai Morar.
Capul sus, Alexandra Stan„, a scris el. Dacă toate umilinţele suferite în ultimul an se confirmă, atunci vorbim de cea mai tristă poveste de succes din muzica românească. Nu pot să cred că ultima artista din România care a triumfat în Billboard USA poate fi tratată în aşa fel.
Omul de televiziune i-a urat artistei sănătate şi minte limpede, motivând-o cu un citat în limba engleză, „You are not broken, just bent”.
După declaraţia făcută pe Facebook, Delia Matache a fost foarte uimită de vestea că o colegă de breaslă a fost lovită de impresar. „Omg! Alexandra ;(((( Fetelor să nu staţi în situaţia asta nici 5 minute… după prima palma dată!!! (păcat)! Curaj! Demnitate! Stop violenţei de orice natură!!!!„, a scris Delia.

Cu sau fără legătură, şi Lora a făcut un comentariu asemănător: „Fetelor… aveţi grijă pe cine alegeţi să vă fie alături, în mâinile cui vă încredinţaţi inima. Nu vă lăsaţi păcălite… viaţa e prea scurtă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter