Tendinţe: combină dresul negru mat cu încălţămintea la fel

De Diana Sorescu, pe

Atunci când vrei să fii ultra-elegantă cu minim de efort, alege combinaţia dresuri negru mat şi încălţăminte ton sur ton! Plus că picioarele tale vor părea interminabile!

Dresuri plus încălţăminte all black

 
Taylor Swift este mereu feminină şi elegantă, iar pentru evenimentul de promovare al propriului parfum a ales o rochiţă chic, din mătase, cu imprimeu abstract, pe care a mixat-o cu o pereche de dresuri mate şi pantofi din piele decupată, tot negri. Iată cât de simplu este să îţi compui o ţinută sofisticată, ce emană bun gust şi stil!
 
Dacă ai un model de rochie mai inedit, ori imprimeul este foarte complex, o variantă cu care nu vei da greş este să mixezi creaţia cu dresuri şi încălţăminte, ambele pe negru. Ellen Pompeo poartă o rochie stropită cu paiete aurii, dificil de combinat cu altceva. Picioarele sunt lungi şi sexy, iar Ellen o apariţie de neuitat!
 
Jennifer Aniston este întruchiparea eleganţei absolute într-o ţinută all black, unde piesa cheie este rochia asimetrică, cu pene şi volumetrii. Dresurile şi pantofii fluidizează silueta şi o alungesc într-un mod încântător.
 
Olivia Palermo ne exemplifică perfect o ţinută de zi extrem de stilată: dresuri şi botine negre, pantaloni scurţi de blugi, pulover în dungi, jachetă kaki şi curea cu detalii aurii, metalice, plus o geantă supradimensionată. Un look actual, stilat, pe care merită să-l încerci toamna aceasta!
 
Îţi place această combinaţie all black?
 
Tendinţe: combină dresul negru mat cu încălţămintea la fel
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter