A descoperit o comoară în dulapul bunicii!

Când te gândeşti la dulapul bunicii, ai în minte o grămadă vechituri, lucruri prăfuite numai bune de aruncat. Surpriza care a găsit-o însă o tânără din Marea Britanie în garderobul străbunei ei au făcut-o să sară în sus de bucurie.
După moartea bunicii ei în vârstă de 96 de ani, Kerry-Jayne Ryan a descoperit o adevărată comoară în şifonierul acesteia. Sute de rochii vintage, create de renumiţi designeri, păstrate într-o formă admirală tronau în garderoba bunicii ei, una dintre primele dansatoare nud renumitul teatru londonez „Windmill”.

Renee Probert-Price, cunoscută în perioada interbelică drept „Windmill girl”, dar şi pentru petrecerile pretenţioase dedicate înaltei societăţi, a decedat în august, însă rochiile, bijteriile şi accesoriile ei sunt nepreţuite. De la 60 de ani, de teamă că frumuseţea i-a dispărut, bunica lui Kerry-Jayne Ryan nu a mai ieşit din casă, însă pasiunea ei pentru modă a rămas neatinsă, bătrâna comandându-şi rochii exclusiviste de la diverşi designeri în vogă.

Rezultatul? În momentul în care a intrat în dressing-room-ul bunicii, Kerry-Jayne Ryan a rămas fără cuvinte. Cei care i-au evaluat garderoba fostei dansatoare sunt de părere că piesele de epocă valorează de la câteva sute la mii de euro. Fiecare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter