Poze: Rochii de vis în colecţia „Casablanca” by Mirela Stelea

De Unica.ro, pe

După doi ani de succes peste hotare, în Franța, Spania și Dubai, Mirela Stelea a susținut aseară primul show de modă din România, prezentând în premieră noua colecție, “Casablanca”, sub privirile a peste 250 de invitați – oameni de afaceri, politicieni, ambasadori și vedete din showbiz.

Mirela Stelea a readus atmosfera retro a anilor ’40-’50 pe podiumul de modă, atât prin eleganța ținutelor sale, cât și prin muzica specială interpretată de artiști ai acelei perioade.
Linia vestimentară include rochii vaporoase, din mătase naturală, în pasteluri, dar și nude, din jerse în nuanță metalizată de auriu, precum și dantelă fină.
Poze: Vezi cum se menţine în formă Mirela Stelea!
Cei peste 250 de invitați au urmărit prezentarea celor 19 piese vestimentare din cadrul colecției “Casablanca”, în primele rânduri fiind personalități din sfera politicii, a afacerilor și diplomației, precum și vedete din showbiz.
rochii mirela stelea
Prezentarea de modă a avut loc în cadrul galei caritabile a fundației Scheherezade, prezentată de Irina Păcurariu și organizată la reședința Ambasadorului Germaniei la București, E.S. Dl. Andreas von Mettenheim, și care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru renovarea spitalului de copii “Sfânta Maria” din Iași.
Mirela Stelea a fost aplaudată îndelung de soțul ei, Bogdan Stelea, de Victor și Daciana Ponta, Mihaela Geoană, Luminița Popescu, Tania Budi, DJ Wanda, Ellie White, Doru Tinca, Giulia Nahmany, Daiana Anghel, Oana și Catinca Roman.
Mirela Stelea, superbă într-o little black dress creaţie proprie
rochii mirela stelea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter