Carmen Negoiţă, modă în ipostaze diferite

De Unica.ro, pe

După ce săptămâna trecută am discutat cu Carmen Negoiţă despre 4 momente importante din viaţa noastra de fashioniste a venit vremea să vedem care sunt ultimele 3 ţinute pe care ni le propune bloggerul de fashion.
 

1. Ţinuta de club foarte comodă

Chiar dacă a recunoscut că această ţinută nu este chiar punctul ei forte, Carmen Negoiţă ne propune pentru o ieşire în club o ţinută simplă şi, mai ales, foarte comodă. „Pentru club propun o ţinută elegantă, o salopetă animal print, cu pantalonii scurţi, un model în mare vogă în acest sezon. De asemenea, aceasta este o piesă vestimentară foarte sexy, dar deloc indecentă”, explică Carmen Negoiţă. La această ţinută, bloggerul de fashion a ales să combine un plic de aceeaşi culoare. Piesa de rezistenţă a întregului outfit sunt pantofii de o culoare impactantă, puternică.

2. Ţinuta de oraş

Pentru ţinuta de oraş primul sfat pe care-l primim de la Carmen Negoiţă este să renunţăm la pantofii cu toc de 15 şi să alegem o pereche comodă care să ne ajute să ne relaxăm alături de prieteni. „O încălţăminte comodă, cu un toc mai mic oferă, pe lângă comoditate, şi o notă de feminitate extremă”. Ca şi piese vestimentare, Carmen Negoiţă merge pe culori deschise, calde, asemenea prăjiturilor Macarons.

3. Ţinută de parc

Pentru ţinuta de parc, puteţi să alegeţi o pereche de pantaloni scurţi, un tricou simplu, dar nu uitaţi de accesorii. Mixul între accesoriile cât mai diferite, cât mai îndrăzneţe şi hainele care nu sunt cu totul şi cu totul speciale, dă tot farmecul ţinutei. Ca să ieşiţi cu adevărat în evidenţă, mizaţi pe genţile poştaş, foarte încăpătoare, şi  pe pantofii cu transparenţă, foarte chic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter