Aşa nu! Cum să NU porţi imprimeurile primăvara asta!

De Erika Chivu, pe

De la vedete primim o mulţime de idei bune în materie de modă şi tot prin ele învăţăm care sunt cele mai urâte greşeli în materie de vestimentaţie. Astăzi vorbim despre imprimeuri. Iată cum să NU le porţi!
Primăvara asta imprimeurile au revenit în trenduri, iar la Hollywood se poartă mai ales combinaţiile de două imprimeuri diferite la aceeaşi ţinută. Însă nu toate vedetele reuşesc să adopte acest trend, după cum vedem în poza de mai sus.
Frumoasa mulatră Kerry Washington adoră imprimeurile, dar de data aceasta a dat greş. A combinat nu mai piţin de patru imprimeuri, iar ţinuta ei e foarte urâtă. Şi Andrea Riseborough poartă trei imprimeuri deodată iar culorile nu se potrivesc deloc.
Ca să nu faci aceeaşi greşeală, iată trei reguli de care trebuie să ţii seama când porţi imprimeuri.
1. Limitează-te la o singură piesă imprimată. Da, la Hollywood se poartă combinaţia de imprimeuri, dar noi nu avem nici experienţa Mirandei Kerr, nici armata de stilişti a lui Beyonce – şi nici lor nu le iese mereu – aşa că e mai bine să ne limităm la o singură piesă cu print.
2. Ţine seama de forma corpului tău. Imprimeurile nu se poartă pe zonele cu probleme. Astfel, dacă ai coapse groase, şolduri late şi fundul mare, pantalonii vor fi negri, iar topul imprimat.
3. Nu purta haine cu imprimeu şi accesorii cu imprimeu în acelaşi timp. Ai de ales, ori bluza cu print floral, ori brăţara în dungi – niciodată amândouă în acelaşi timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter