Cum sa porti rosu de Martisor – The little red dress

De Unica.ro, pe

Sambata e 1 Martie! Primim cele mai frumoase martisoare si iesim cu prietenele sa sarbatorim primavara! Noi planuim sa ne imbracam in rosu si alb, bineinteles.

Cand vorbim despre haine si accesorii rosii exista o singura regula: poarta-le cu atitudine! Creatorii de pe Breslo (platforma comunitatii handmade din Romania) stiu aceasta regula si o respecta cu sfintenie. Iata mai jos cateva dintre produsele pe care ne-ar placea sa le purtam de Martisor.

Rochita rosie – the little red dress

Te va face sa te simti exuberanta si sexy, iar cei din jur isi vor acorda instant mai multa atentie decat de obicei. Daca ai planuri mari alege o rochie de seara rosu uni, si nu uita sa o porti ca o diva! Gasesti mai multe aici >> rochii rosii.

Poseta rosie

Te ajuta cu toate felicitarile de Martisor pe care le vei primi. O poseta rosie poate fi purtata oricand, si va face chiar si cea mai plictisitoare tinuta sa para interesanta. Mai multe aici >> genti si posete rosii

Bijuteriile rosii

Alege un colier statement daca vrei sa atragi atentia asupra fetei, sau o pereche discreta de cercei cu surub daca mizezi pe dragalasenie. Mai multe aici >> bijuterii rosii

Martisor insorit dragile noastre! Daca va imbracati in rosu, asteptam pozele voastre in comentarii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter