Ce cadouri bio poți să faci de Mărțișor

De Madalina Racorean, pe

Trendul eco este prezent și în acest sezon, iar primăvara se anunță cu adevarăt verde și plină de surprize!
Pentru că martie vine cu multe cadouri, Mărțișor, 8 martie, am găsit prin magazinele online, ce vând produse bio, numeroase minunății cu adevărat sănătoase. Poți alege o cremă bio, într-un recipient pictat manual pentru efect primavaratic, sau poate un accesoriu și o haină hand-made, foarte șic, pe care să le faci cadou unei prietene, mamei tale sau chiar ție…

Magazinul cu “bijuterii cosmetice primăvăratice”

Ei bine, nu sunt tocmai niște bijuterii, ci creme bio, ambalate foarte frumos în borcane pictate manual, cu motive ce amintesc de primăvară.

Poți alege această cremă de față Handmade Sister care are la bază untul de shea bio, untul de karate, foarte hidratant, uleiul de jojoba ce controlează secreția de sebum și previne ridurile, uleiul de macadamia, cu absorbție rapidă și textură ușoară, cât și uleiul esențial de geraniu, cu efect de armonizare atât la nivel psihic, cât și cutanat.

Pentru că se apropie sezonul cald, când trebuie să afișăm un corp foarte bine îngrijit, este bine ca din trusoul de remodelare corporală să nu lipsească crema de corp bio antivergeturi. Cu siguranță va fi un cadou de mărțișor special și în același timp foarte eficient. Conține ulei de germeni de grâu presat la rece, care ajută la regenerarea celulelor pielii, unt de shea și ulei de macadamia.

Dulceață naturală, un mărțișor pentru orice femeie cu adevărat specială

O astfel de delicatesă naturală poate face cât zece prăjituri… Mai ales dacă ar fi o dulceață de trandafir, de zmeură sau poate de afine. La fel de bună este și dulceața de nuci, ce poate fi servită la un cocktail, sau la o petrecere intimă. Unul din magazinele cu renume este dulceturitraditionalecristina.ro.  Acesta afișeaza numeroase sortimente de dulcețuri preparate la foc din lemne din fructe culese cu grijă din zone ecologice. Printre alte magazine care vând dulcețuri și gemuri din ingredinete 100% naturale, se numară și bunatatidinnatura.ro sau mall.ecotrend.ro

Haine și  accesorii handmade, pentru cadouri unice

Orice femeie și-ar dori să îmbrace ceva special, unic, care să atragă privirile trecătorilor. Tocmai de aceea, un accesoriu handmade unicat, sau poate o rochie  cu un imprimeu aparte, ar putea face orice doamnă sau domnișoară foarte fericită odată cu venirea primăverii. Rochiile și cardiganele cu imprimeuri sofisticate de la whiteelephant.ro sunt o alegere bună pentru un cadou de 1 Martie, la fel și accesoriile variate și foarte vesele ale Mădălinei Spârleanu. Multe alte haine bine croite, din materiale de calitate, veți găși și în Atelierul cu minuni, un loc prietenos cu orice doamnă ce-și dorește o piesă vestimentară unicat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter