Ce înseamnă mărţişorul primit de la el? Vezi simbolurile ascunse

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 24 februarie 2020, 14:08

Ţi-a luat sau nu mărţişor anul acesta? Indiferent de la cine ai primit mărţişoare, fiecare floare, animal sau personaj de desen animat reprezintă un mesaj ascuns. Vezi ce înseamnă mărţişorul primit şi care sunt simbolurile ascunse.

Mărţişoare clasice (trifoi, coşar, ghiocel)

Dacă ţi-a făcut cadou un mărţişor clasic, ca pe vremuri, ai de-a face cu un bărbat romantic dar rezervat, care nu o să te ceară de nevastă în vârful muntelui, dar nici nu o să te certe vreodată că ai ars piureul de cartofi. Un tip cuminte şi liniştit, care nu te deranjează cu nimic, dar nici nu te va da pe spate.

Mărţişoare handmade

Dacă ţi-a cumpărat un mărţişor pictat manual, ţesut sau cusut de o fată cu părul ciudat, înseamnă că ori e un artist, ori ştie că apreciezi aşa ceva. Cel mai probabil este un visător, care speră să salveze delfinii, pinguinii şi pădurea amazoniană, în timp ce voi trăiţi în natură, din roadele muncii câmpului.

Mărţişoare bijuterii suflate cu aur, argint

Dacă eşti norocoasa câştigătoare a unui mărţişor „100% autentic, suflat cu aur masiv de 24 de carate şi briliante aproape identice cu diamantele”, probabil că ai parte de un tip cu pretenţii de bun gust. Cu accent pe pretenţii. El nu ştie ce înseamnă simbolic şi ce înseamnă cadou scump, aşa că ia ceva care se potriveşte ambelor concepte.

Mărţişoare brăţări

Dacă ţi-a cumpărat o brăţară-mărţişor pe care ţine morţiş să o lege chiar el, înseamnă că ai de-a face cu un tip posesiv, nesigur şi superstiţios. Să nu te mire dacă va insista să porţi brăţara de la el toată luna şi să o legi de un copac înflorit, ca să pecetluieşti dragostea voastră. E felul lui de a „te lega de el”, un fel de inel de logodnă, dar cu mai puţine responsabilităţi şi mai multe angoase.

Mărţişoare feng shui

Dacă ai primit de la el un mărţişor „raţa fericirii, sporul casei şi broasca ţestoasă a fertilităţii, călare pe Buddha şezând”, ai de-a face cu un mistic. Crede în fiecare horoscop şi se sperie dacă a visat urât, aşa că se învoieşte de la serviciu. Nu prea vrea să audă de însurătoare şi copii, pentru că statisticile prevăd un divorţ dacă Mercur e retrograd şi energiile sunt îndreptate spre vest marţea.
Citeşte mai departe şi vezi ce spune mărţişorul despre el, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter