De unde vine 8 Martie si cum il sarbatorim

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 14:53

Pentru femei, luna aceasta va fi plina de rasfat. Martisoare de 1 Martie, bijuterii de Ziua Femeii si nenumarate urari de 8 Martie. Dar putini mai stiu de ce o sarbatorim. Vezi mai jos explicatia!
Ziua Internationala a Femeii are de fapt origini politic-socialiste. Oficial a fost sarbatorita prima oara in 1911, cand peste 1 milion de europeni au demonstrat pentru drepturile politice, sociale si economice ale femeilor. La noi, perioada comunista i-a diminuat nuanta politica. Promovata ca “Ziua Mamei”, 8 Martie a devenit pentru o vreme un instrument de propaganda pro-natalitate, in locul unuia de emancipare. In prezent, 8 Martie ramane pentru cei mai multi dintre noi o ocazie festiva de a le arata prietenelor, mamelor, sotiilor si fiicelor noastre ca sunt iubite.

Pare asadar natural ca in Luna Femeii, cadourile pe care le cumparam sa fie chiar din magazinele unor femei. Ne bazam din nou pe Breslo.ro, platforma pe care mii de doamne talentate isi vand produsele handmade.

Din magazinele lor de pe Breslo poti cumpara haine online, bijuterii din aur sau argint si orice altceva iti poti imagina. Produsele sunt pentru toate buzunarele – mai ieftine sau mai scumpe – si partea minunata e ca le poti cumpara online pe toate, simplu si rapid.

Daca saptamana trecuta va aratam TOP 100 “Cele mai frumoase martisoare” facute de aceste femei talentate, acum a venit randul ideilor de cadouri pentru 8 Martie. Iata deci:

Bijuterii elegante personalizate, pentru mama

Bijuteriile handmade in tehnica Wirework sunt practic “impletituri“ sofisticate din sarma si pietre pretioase. Le poti face si la comanda dupa propriile preferinte.
De unde vine 8 Martie si cum il sarbatorim

Kit complet de facut bijuterii, pentru prietene

Ele se vor bucura ca isi pot crea propriile bijuterii handmade, iar tu vei cheltui pe cadouri fix cat vrei, pentru ca e alegerea ta ce materiale intra intr-un kit.
De unde vine 8 Martie si cum il sarbatorim

Mai sus sunt doar cateva dintre dintre modelele de bijuterii ce se pot face cu un kit DIY. Poti cumpara si tu unul in magazinul Vintage-Handmade.

Felicitari de 8 Martie, pentru colegele de munca

Alege felicitarile handmade pe care le poti personaliza cu mesaje de 8 Martie. Sunt mai deosebite decat cele din librarii si ai de ales intre mai multe modele.
De unde vine 8 Martie si cum il sarbatorim
Preturile variaza intre 4 si 30 LEI. Vezi aici mai multe modele >> Felicitari 8 Martie

Nu uitati deci, atunci cand cumparati cadouri de la femei, pentru femei, faceti fericite doua doamne dintr-un foc. 🙂

Un inceput de primavara minunat tuturor, alaturi de doamnele pe care le iubiti!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter