Cum porţi jacheta Bomber? Învaţă de la vedete!

De Geo Berciu, pe

Jacheta Bomber revine în prim plan odată cu primăvara, iar pentru a fi în tendinţe această piesă nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.

Jacheta Bomber, care continuă tendinţele anilor ’80, se bucură de o revenire spectaculoasă, aceasta şi pentru că acum sunt permise o varietate de forme, texturi şi culori, care să mulţumească orice stil, iar cele mai bun exemplu în acest sens sunt vedetele de la Hollywood.
Cum porţi jacheta Bomber? Învaţă de la vedete!

Pentru o călătorie cu avionul, actriţa Emma Watson şi-a ales o ţinută confortabilă, iar ca element cheie al outfit-ului ei a mizat pe o jachetă Bomber clasică. Simplu şi de efect!
Cum porţi jacheta Bomber? Învaţă de la vedete!

Stilul retro i se potriveşte perfect lui Taylor Swift, care în diverse ocazii a putut fi admirată în diverse ţinute de inspiraţie vintage. În această imagine, vedeta, care a asortat unui tricou alb şi unei perechi de pantaloni muştar, o jachetă Bomber şi pantofi tip Oxford, pare desprinsă din filmele retro cu studenţi din colegiile americane.
Cum porţi jacheta Bomber? Învaţă de la vedete!

Chiar şi la evenimente mondene pretenţioase, jacheta Bomber poate fi purtată, dacă este asortată corect. Amber Atherton a demonstrat că se poate: unei rochii de inspiraţie vintage, în stil marinăresc, actriţa i-a asociat o jachetă aruncată pe umeri. Iar pentru un look reuşit de şcolăriţă, tânăra a adoptat şi o bentiţă ştrengărească.
Cum porţi jacheta Bomber? Învaţă de la vedete!

De la lansarea serialului Girls în 2012, Lena Dunham a devenit un adevărat star al noii culturi pop. Apariţiile ei sunt urmărite şi copiate de milioane de fane, dar acest lucru nu înseamnă că vedeta se formalizează dând o prea mare importanţă ţinutelor. O rochie cu printuri florale, la care a adăugat o jachetă Bomber şi pantofi cu ţinte, a fost mixul nepretenţios cu care Lena a ieşit pe stradă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter