Adelina Pestrițu, tribut adus lui Karl Lagerfeld. Vedeta s-a transformat în celebrul designer. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 01 martie 2019, 15:56
Adelina Pestrițu și-a propus să-și surpindă fanii într-un mod de-a dreptul inedit. Fosta prezentatoare de televiziune și-a schimbat radical look-ul pentru un pictorial de-a dreptul surprinzător.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 32 de ani, i-a adus un tribut celebrului designer Karl Lagerfeld, care a decedat pe data de 19 februarie, la vârsta de 85 de ani. Împreună cu stilistul Adrian Perjovschi, cu make-up artistul Andreea Popeanu și cu fotograful Marius Bărăgan, Adelina Pestrițu s-a transformat în Karl Lagerfeld: „A fost o provocare imensă pentru mine să mă transform într-o legendă a modei, Karl Lagerfeld, personalitatea pe care am admirat-o dintotdeauna. Cred că întreaga lume a modei a pierdut un adevărat artist, vizionar și un talent incredibil. Această transformare vine ca un omagiu adus lui. Suntem convinși că va rămâne iî memoria tuturor iubitorilor de fashion, dar nu numai”, – a transmis Adelina Pestrițu pe contul său de Instagram.

Adelina Pestrițu, tribut adus lui Karl Lagerfeld. Vedeta s-a transformat în celebrul designer. FOTO

Adrian Perjovschi a fost încântat de această provocare: „Întotdeauna este o plăcere, dar și o mare provocare să lucrez cu Adelina. De data aceasta emoțiile au fost și mai mari, pentru că pe lângă diferenta de vârstă și de sex care o despărțea de personajul droit, a fost si responsabilitatea uriasa de a „recrea” personajul iconic din istoria modei, Karl Lagerfeld. Ne-am pregătit aproape o săptămână pentru această transformare. Peruca a fost vopsită de 3 ori și tunsă astfel încât look-ul pe care l-am creat să fie perfect”. Vezi mai multe imagini cu Adelina Pestrițu în pielea lui Karl Lagerfeld în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter