5 piese de vară pe care le poţi purta tot anul

De Consuela Stratulat, pe

Înnoirea garderobei de la un sezon la altul este, cu siguranţă, momentul preferat al unei fashioniste. Pe lângă distracţia de care ai parte, alegerea hainelor pe care le vei purta şi în sezonul următor şi împachetarea celor de care nu mai ai nevoie au şi efect terapeutic. Pentru că mai sunt doar câteva săptămâni de vară, ne-am gândit să îţi spunem ce piese de vară pot fi purtate şi în anotimpurile următoare. Ca să te scutim de efort!
Rochiile lungi nu sunt doar pentru vară, în ciuda faptului că cele mai multe femei asta cred. În zilele călduroase, le poţi purta cu sandale sau balerini, iar toamna, vor arăta grozav cu o pereche de botine şi o geacă de piele. Dacă vrei un look mai romantic, alege un cardigan şi o pereche de cizme cu toc sau chiar tenişi şi nu ai niciun motiv să renunţi la rochia ta lungă până la vara următoare.
5 piese de vară pe care le poţi purta tot anul

Rochia furou

Rochia furou este o altă piesă vestimentară care poate fi purtată şi în restul anului. În zilele călduroase de toamnă, poart-o cu un cardigan şi o pereche de botine, iar iarna, va arăta grozav pe sub paltonul tău preferat.
5 piese de vară pe care le poţi purta tot anul

Topurile

Topurile şi crop-top-urile sunt un must-have în timpul verii, dar nu ai motive să le laşi deoparte toamna şi iarna. Dacă în zilele fierbinţi, le porţi singure, când temperaturile încep să  scadă, vor arăta perfect pe sub un cardigan sau o jachetă de piele.
5 piese de vară pe care le poţi purta tot anul

Cămaşa albă

Cămaşa albă arată grozav purtată cu o pereche de blugi şi accesorii drăguţe în timpul verii, dar nu trebuie lăsată deoparte nici în restul anului. Poart-o pe sub un pulover, pentru un look chic.
5 piese de vară pe care le poţi purta tot anul

Cizmele până la gleznă

Cizmele până la gleznă merg perfect cu o pereche de jeanşi scurţi sau cu o rochie vaporoasă, dar toamna este, de fapt, anotimpul  lor. Merg cu aproape orice, aşa că asigură-te că nu îţi lipsesc din garderobă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter