5 metode care vor da un aer chic blugilor vechi

De Consuela Stratulat, pe

Blugii sunt nelipsiți din garderoba oricărei femei, așa că este normal să ai în dulap câteva perechi pe care nu le-ai mai purtat demult. Nu trebuie, însă, să îi uiți acolo. Ai la îndemână câteva metode prin care le poți da o nouă înfățișare. Și nu te costă mult!
Dacă vrei un model unic de blugi, încearcă să le schimbi culoarea. Tot ce trebuie să faci este să aplici vopsea specială  sau clor în diferite locuri. Oricât ai încerca, niciodată nu vei obține același model, așa că fii sigură că nimeni nu va mai purta ceva la fel.

Aplică ținte sau capse

Una dintre cele mai populare metode de schimbare a aspectului blugilor este să adaugi ținte sau capse pe pantaloni. Jeanșii vor căpăta, astfel, un aer rock, însă va depinde de cum vei alege să îi porți. Țintele sunt accesibile și le găsești la orice mercerie.  Dacă ești genul romantic, poți lipi perle sau pietre care să dea un aspect prețios blugilor.

Blugi în două culori

Blugii în două culori sunt la fel de populari cum au fost coafurile în două nuanțe. Sunt ușor de făcut, însă îți va lua ceva timp. Ai nevoie de o pereche de jeanși închiși la culoare, o găleată cu apă și clor și mănuși. Înainte să decolorezi jeanșii, bagă-i în apă, apoi alege parte ape care vrei să o decolorezi – de sus sau de jos. Timp de 15 minute, lasă în apă cu clor porțiunea de blugi pe care o vrei decolorată, apoi clătește-i în apă rece și spală-i la program normal.

Blugii rupți

Ai o pereche de blugi uzați, dar care nu sunt complet distruși? Dacă îi porți așa, pot arăta vechi, însă cu puțină imaginație, le poți da un aer modern. Tot ce trebuie să faci este să îi tai mai ales în locurile în care materialul s-a subțiat. Poartă-i cu topuri sofisticate, pentru un look interesant.

Aplică petice

Blugii vechi au tendința să se rupă în anumite zone, dar nu trebuie să îi arunci nici măcar atunci. Îi poți purta așa, însă dacă simți că ai prea mulți blugi rupți, poți aplica petice. Folosește material diferite, de la altă nuanță de denim, la dantelă sau piele. Te poți juca astfel și cu blugii care nu s-au rupt încă, însă te-ai plictisit de ei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter