Cum să te îmbraci la o petrecere ca să arăți mai slabă

De Consuela Stratulat, pe

Pregătirea pentru o petrecere poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă nu ești mulțumită de siluetă. Uneori, ești invitată în ultimul moment și nu ai timp să dai jos cele câteva kilograme de pe abdomen sau coapse. Nu trebuie să renunți la distracție, pentru că sunt câteva trucuri vestimentare care te vor ajuta să pari mai slabă.
Primul lucru pe care nu trebuie să îl uiți este că vei arăta grozav și cu câteva kilograme în plus. Dacă ai încredere în tine și te simți confortabil, vei atrage toate privirile.

Găsește culoarea potrivită

Orice femeie știe că nuanțele închise, precum negru, gri închis sau navy-blue, te fac să arăți mai slabă, așa că alege să porți o rochie în această culoare. Dacă îți plac nuanțele deschise, ține cont de faptul că nu îți vor subția silueta, însă o vor alungi, dacă îți compui ținuta dintr-o singură culoare.
Dacă vrei să atragi atenția de la anumite părți ale corpului tău, folosește-te de hainele cu volum sau cu detalii interesante, pentru a crea un echilibru. Când nu ai o rochie potrivită pentru silueta ta, folosește-te de accesorii. De exemplu, alege cea mai simplă rochie de petrecere și accesorizeaz-o cu un colier interesant, dacă vrei ca oamenii să nu îți observe partea de jos a corpului. Dacă ai brațe groase, un cardigan închis la culoare îți va da un aspect mai subțire în partea de sus.

Scoate-ți în evidență talia

Indiferent de forma corpului, talia te va ajuta să creezi mereu un echilibru. Scoate-ți în evidență părțile tari cu ajutorul imprimeurilor sau a aplicațiilor interesante și pune o curea în talie, pentru a da impresia unei siluete bine proporționate.

Alege lungimea potrivită

Lungimea potrivită a cardiganurilor și jachetelor este extrem de importantă. Dacă ai șolduri mari, optează pentru o lungime mai scurtă, în timp ce un abdomen plin va putea fi ascuns cu un sacou simplu.

Poartă tocuri

Tocurile îți vor subția silueta, dar dacă vrei să pari mai înaltă, evită pantofii cu baretă pe gleznă. Alege tocurile subțiri, în locul celor groase, și alege pantofi în nuanțe apropiate de culoarea pielii, pentru a părea mai înaltă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter