Ce NU se poartă în anul 2018 în materie de tunsori și culori

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Luni, 10 iunie 2019, 15:27

Ce fel de breton adoptăm în 2018? Cum ne vopsim părul, pentru a fi în tendințe? Ce accesori port în păr? Află mai jos ce NU se poartă anul acesta!

Citește și: 3 ponturi pentru a folosi corect șamponul uscat

Nu se mai poartă părul negru

„Părul vopsit negru a început să piardă din popularitate încă de acum doi ani, iar în anul 2018 va dispărea complet. Părul negru îmbătrânește și noi trăim vremuri în care fiecare încearcă să dea timpul înapoi prin tot felul de trucuri“, declară Cristi Pascu, unul dintre cei mai experimentați hair-styliști din România. 

Fără breton gros

„Bretonul gros al nu mai este la căutare în noul an“, ne sfătuiește specialistul. Bretonul gros este o coafură oarecum învechită, iar în noul an tendința este de lejeritate și jovialitate. „Vei vedea în 2018 foarte multe coafuri naturale, cu fruntea lasată liberă. Vom întâlni și breton, însă acesta va fi lejer și versatil“.

2018, ultimul an cu ombre

„Trendul ombre hair a pierdut mult teren în 2017, fiind atât de mult cerut în ultimii ani încât a ajuns un fel de „uniformă” în coafură. În anul 2018 se pune accent pe originalitate“.

Adio, messy hair!

Coafurile messy hair sunt și ele depășite. Trendul durează deja de câtiva ani buni, iar în 2018 hair-styliștii recomandă curaj, originalitate și coafuri mai îndrăznețe.

Fără accesorii metalice

„A cam apus și epoca accesoriilor metalice. Coronițele, accesoriile metalice foarte mari și agrafele au fost atât de uzitate, încât au ajuns să plictisească. Vor fi înlocuite de panglici de catifea sau funde“, ne spune Cristi Pascu.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter