Costumul cu pantaloni scurţi, un stil chic feminin

De Diana Sorescu, pe

Dacă îţi spun sacou şi pantaloni scurţi, probabil o să strâmbi din nas! Dar iată cât de sexy este Eva Longoria în costumul albastru cerneală! Ai curaj să porţi aşa ceva?
Marii designeri ai lumii au reinventat costumul masculin, i-au conferit un croi mai feminin, au îndulcit culorile şi finisajele, iar vedetele au fost extrem de receptive la acest ansamblu vestimentar.

Dacă pantalonii la dungă cu sacou sunt sexy, atunci pantalonii scurţi sunt şi mai sexy! Chiar dacă vorbim de o ţinută îndrăzneaţă, eleganţa şi stilul predomină.

Eva Longoria a purtat zilele trecute la show-ul lui Letterman un costum albastru cerneală de la Boca Negra. Reverele satinate şi vipuşca de pe pantaloni s-au mixat perfect cu perechea de pumps decupaţi de la Salvatore Ferragamo.

Chiar dacă Eva a combinat un decolteu generos cu picioare la vedere, per total, asupra ţinutei nu planează niciun abur de vulgaritate.

Gwyneth Paltrow şi Leighton Meester au fost şi mai curajoase şi au purtat costume cu pantalon scurt chiar pe covorul roşu, acolo unde, de obicei, divele se afişează în rochii somptuoase.

Costumul peliculizat al lui Gwyneth poartă semnătura Giorgio Armani, iar actriţa l-a asortat unor sandale negre, peep toe.

Foarte sexy este şi Leighton în costumul minimalist negru, fără revere.

Costumul cu pantaloni scurţi, un stil chic feminin

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter