Cori Grămescu: Slăbire şi tonifiere cu Ballerina Body!

De Unica.ro, pe

Cam toate persoanele pe care le cunosc au făcut balet când erau mici. Aşa era moda, ne dădeau mamele la balet, în speranţa că vom deveni lebede famioase într-o bună zi. În majoritatea cazurilor s-a renunţat după câteva luni. Acum poţi retrăi, la un alt nivel, momentele din sala de balet. Doar la LadyFIT, la Ballerina Body!

Pentru că suntem femei, ne place să avem o postură elegantă, feminină şi un corp tonifiat, dar cu formele tipic feminine bine conturate. Dacă eşti la început “într-ale sportului”, Ballerina Body este un program foarte eficient şi care nu te solicită la fel de mult ca şi un antrenament cardio sau cu greutăţi.

Ballerina Body este un program de tonifiere pentru începătoare, executat la bara de balet. Mişcările sunt graţioase şi eficiente şi te ajută să îţi modelezi muşchii într-o manieră feminină şi elegantă, făcând apel la exerciţii variate şi plăcute de tonifiere.

Cori Grămescu: Slăbire şi tonifiere cu Ballerina Body!

Accentul la acest program cade pe dezvoltarea armonioasă şi feminină a muşchilor mari ai corpului, dar nu sunt neglijate zonele cele mai problematice ale corpului feminin – coapselor li se acordă o atenţie deosebită, de asemenea fesele sunt şi ele supuse unui „tratament” de ridicare şi întărire, iar abdomenul şi talia sunt lucrate în intervale de 5-10 minute pentru a accelera eliminarea grăsimii din acea zonă.

Cori Grămescu: Slăbire şi tonifiere cu Ballerina Body!

Mişcările sunt lente şi plăcute, iar succesiunea de exerciţii te ajută să îţi remodelezi întregul corp.

Este un program indicat clientelor începătoare şi celor cu un nivel mediu de rezistenţă fizică, cu rezultate foarte bune pentru tonifiere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter