Cocul într-o parte, o coafură elegantă pentru vară

De Erika Chivu, pe

Pentru o întâlnire romantică sau o petrecere fără pretenţii, cocul într-o parte este coafura perfectă. Elegant, dar în acelaşi timp lejer, este minunat pentru o seară de vară.
Şi vedetele ştiu asta, astfel că multe din ele aleg cocul într-o parte pentru apariţiile pe covorul roşu. Fie ultra elegant, fie dezordonat cu bucle lejere, se potriveşte şi la rochii de seară, dar şi la ţinute mai puţin pretenţioase. În plus, se face relativ uşor, aşa că iubitul tău nu va fi nevoit să te aştepte prea mult.

Cum îţi faci un coc într-o parte

Pur şi simplu piaptănă părul într-o parte, leagă o coadă de cal în spatele urechii, apoi răsuceşte părul în jurul elasticului şi prinde-l cu o agrafă sau mai multe dacă e cazul. Scoate câteva suviţe din coc pentru un look dezordonat sau dacă vrei o coafură mai elegantă, foloseşte fixativ pentru a ţine toate suviţele la un loc.

Este doar o variantă, cea mai simplă, de a face un coc într-o parte. Foloseşte-ţi imaginaţia şi crează coafuri inedite, în funcţie de tipul părului tău.

Cum poartă vedetele cocul într-o parte

Dacă ai un păr ondulat, ca al lui Taylor Swift, mergi pe varianta cocului lejer. Foloseşte un machiaj natural şi ai obţinut un look romantic, potrivit pentru o rochiţă vaporoasă cu imprimeu floral.

Pentru ocazii speciale şi outfituri foarte elegante, urmează exemplul manechinului Tyra Banks. Ea poartă un coc sofisticat, cu părul bine netezit şi o buclă elegantă în faţă. O coafură pentru care vei avea nevoie de multă ceara de păr.

Între elegant şi lejer, coafurile purtate de Natalie Portman şi Audrina Patridge, sunt foarte versatile. Le poţi purta la birou în timpul zilei, cu un machiaj natural şi o vestimentaţie casual, iar seara ajunge să-ţi pui o rochie şi să adaugi un ruj roşu ca să obţii un look sofisticat.

Poţi alege să-ţi tragi bretonul pe frunte, ca Audrina Patridge sau să-l ridici mai sus pentru a descoperi elegant fruntea, ca Natalie Portman.

Cocul într-o parte, o coafură elegantă pentru vară

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter