Cea mai controversată rochie de la Gala Premiilor Oscar: Natalie Portman a șocat pe toată lumea

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 10 februarie 2020, 15:28
Anul acesta, la Gala Premiilor Oscar nu rochiile cele mai decoltate au fost cele controversate, ci cea purtată de Natalie Portman, prin care actrița a căutat să transmită un mesaj puternic.

Natalie Portman a purtat o rochie neagră cu accente aurii, însoțită de o pelerină neagră. Pe această pelerină au fost brodate numele regizorilor femei care nu au fost nominalizate la Premiile Oscar din acest an.

Printre numele care s-au regăsit pe pelerina actriței s-au numărat: Lorene Scafaria (regizoarea filmului Hustlers), Lulu Wang (regizoarea filmului The Farewell), Greta Gerwig (regizoarea filmului Little Women) și Mati Diop (regizoarea filmului Atlantics).

Întrebată de reporterii Los Angeles Times care este semnificația rochiei, Natalie Portman a răspuns: „Am vrut să [acord credit] femeilor cărora nu li s-a [acordat credit] pentru munca lor incredibilă din acest an în modul meu subtil”.

În istoria nominalizărilor Oscar, doar cinci femei au primit nominalizări la categoria Best Director, singura care a câștigat vreodată fiind Kathryn Bigelow, pentru filmul The Hurt Locker, în 2008.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter