Coafurile retro, din nou pe val sezonul acesta

De Diana Sorescu, pe

Coafurile ce poartă un parfum retro sunt din nou în centru atenţiei. Iată cele mai frumoase moduri de a-ţi prinde părul într-un stil vintage.

Coafuri retro

Cele mai chic bucle ale anilor 1940 sunt purtate cu mult stil de superba Jessica Alba. Diva a ales o cărare pe mijloc şi bucle aplatizate pe-o parte şi pe alta în locul clasicei coafuri cu cărare pe stânga.

Pentru a-ţi realiza şi tu o coafură de genul acesta, trebuie doar să îţi ondulezi părul pe bigudiuri calde, iar apoi să îţi modelezi părul cu un produs de styling. Nu e greu deloc!

Cât este de minunată coafură stil anii 1920 purtată de Drew Barrymore! Ondulele delicate,ornate cu voaletă şi floare ornament, conferă ţinutei un aer elegant, sofisticat. Poţi şi tu să încerci aceast mod de aranjare atunci când porţi o rochie somptuoasă, de seară.

Părul cu volum pe calotă, strâns doar jumătate, cu şuviţe ample, este marca definitorie a anilor 1960. Jenny McCarthy poartă cu stil această coafură deloc greu de realizat şi a plusat cu un ruj roşu intens şi o rochie neagră.

Megan Fox e super-sexy cu părul aranjat după modelul superbei Veronica Lake. Vorbim despre o coafură pin up, cu păr lung şi vălurit, cât mai lipit de cap, cu cărare pe o parte.

Dacă vrei să te mai inspiri de la vedete şi să „furi” coafuri retro, mai poţi încerca stilul Brigitte Bardot, cu foarte mult volum, cocurile anilor 1950 sau faimoasele cozi ponytail stil „bobby soxer”.

Coafurile retro, din nou pe val sezonul acesta

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter