Cele mai prost îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur 2019

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 07 ianuarie 2019, 11:39
Vedetele au încercat să arate impecabil la gala Globurilor de Aur 2019 ce a avut loc duminică seară la Los Angeles. În timp ce unele au strălucit în tul, rochii cu corset și fuste voluminoase, altele au făcut alegeri care le-au trimis direct pe lista celor mai prost îmbrăcate.

Printre tendinţele care s-au remarcat pe covorul roşu s-au numărat tulul, adoptat de Kiki Layne, în roz aproape transparent de la Dior Haute Couture, Lili Reinhart şi Constance Wu, şi paietele – oricând binevenite în astfel de ocazii – purtate cu eleganţă de vedete precum Regina King (Alberta Ferretti), Nicole Kidman (Michael Kors) şi Thandie Newton (Michael Kors).

De cealaltă parte s-au aflat Kate Mara (Moschino), Julianne Moore (Givenchy), Darren Criss (Dior), Timothée Chalamet (Louis Vuitton) şi Amber Heard (Monique Lhuillier).

Din păcate, potrivit presei de specialitate, Anne Hathaway, de obicei impecabilă, s-a numărat printre vedetele cel mai prost îmbrăcate pe covorul roşu de la gala Globul de Aur de anul acesta, cu o rochie cu imprimeu leopard de la Elie Saab.

Vezi în Galeria FOTO care au fost cele mai neinspirate ținute de la Globurile de Aur 2019.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter