Andreea Esca, plină de culoare într-o ţinută casual

De Geo Berciu, pe

Conduce o revistă de modă şi este la curent cu tot ce se întâmplă în domeniu, aşa încât ţinuta casual a Andreei Esca nu poate decât să inspire pe iubitoarele de modă.

Prezentatoarea Ştirilor ProTv Andreea Esca a optat pentru o ţinută plină de culoare pentru a-şi începe bine săptămâna. De altfel, acesta i-a fost şi mesajul către fanii ei de pe Facebook: „Va doresc o saptamana plina de culoare!” De altfel, ea nu este la prima ei apariţie de acest fel, ştirista obişnuindu-şi admiratorii cu o „rubrică” denumită „Poza din lift”, ea postând aproape zilnic câte o imagine cu ţinutele ei.
Un sacou este un must-have absolut acest an, pentru orice fashionistă, iar culoarea galben neon pe care Andreea Esca a ales-o nu numai că este în trend, ci dovedeşte curajul ei în a purta piese îndrăzneţe. Şi pentru a demonstra încă o dată, cât de sofisticat îi poate fi stilul, vedeta Pro Tv nu s-a ferit să aleagă un accesoriu la fel de vizibil, un ceas în culori la fel de puternice, roz şi mov, care a completat cu succes o ţinută cu care nu are cum să treacă neobservată.
Totuşi, pentru a-şi echilibra apariţia, Andreea Esca a îmbrăcat o pereche de pantaloni bleumarin şi botine în aceeaşi nuanţă, dovedind un gust desăvârşit. De altfel, stilul ei vestimentar este cu atât mai important cu cât fiecare apariţie publică îi este analizată în toate revistele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter