Andreea Esca poartă ie românescă la pupitrul ştirilor. Vezi de ce!

De Erika Chivu, pe

Vineri, 17 mai, Andreea Esca şi celelalte prezentatoare Pro TV vor purta ie românească la pupitrul ştirilor.
 
Vineri, 17 mai, prezentatoarele Pro TV vor spune „Iac-aşa e ia mea”.
Lavinia Petrea, Neti Sandu, Corina Caragea, Alexandra Stoian, Magda Pălimariu, Monica Dascălu, Raluca Arvat şi Andreea Esca vor prezenta Ştirile ProTv îmbrăcate în ii tradiţionale româneşti , iar telespectatorii ProTv le vor putea admira în toată splendoarea de românce mândre de naţionalitatea lor.
andreea esca

Ideea îi aparţine Andreea Esca şi face parte din campania revistei glossy pe care o conduce. Vedeta spune că astfel susţine reinterpretarea fashion a iei româneşti, mai ales că şi designerii internaţionali s-au inspirat în colecţiile lor din motivele portului tradiţional românesc.
„Campania are ca mesaj următoarea idee: esti româncă? Fii mândră de asta! Poartă ie pe 17 mai, oriunde te-ai afla, să arătăm lumii cum arată frumuseţea în româneşte”, a declarat Andreea Esca.
andreea esca
Ea îşi îndeamnă şi prietenele de pe Facebook să poarte ie vineri, mai ales că este o piesă foarte versatilă.
„Nu uitati sa purtati o ie maine, oriunde v-ati afla. Cu blugi, cu pantaloni scurti, cu pantaloni de piele, cu o fusta creion….cum doriti”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.
Nu este prima celebritate autohtonă care poartă ie. Alina Puşcaş a purtat acum ceva timp, la un eveniment monden, o ie superbă, în alb şi negru, combinată cu o fustă de piele stil creion şi o pereche de pumps nude.
alina puscas

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter