Sexy! Uite cum arată Andreea Bănică în pantaloni scurţi!

De Unica.ro, pe

Invitată la o emisiune radio, Andreea Bănică a fost foarte sexy într-o pereche de pantaloni scurţi. Uite ce ţinută a purtat!
Într-o ţinută casual, dar foarte sexy, Andreea Bănică a adus vara în studioul ProFM. Învitată vineri dimineaţă la emisiunea DJ-ilor Gicu şi Nicolai, ea a purtat o pereche de pantaloni scurţi şi un top gri cu text colorat plus o pereche de tenişi comozi.O ţinută care i se potriveşte şi îi pune în evidenţă picioarele superbe.
Artista a cantat cel mai nou single al ei, si pentru What’s Up trebuie sa fie alaturi de ea la ProFM, dar din pacate a facut febra si nu a mai putut veni, Gicu si Nicolai l-au bagat in direct prin telefon. Astfel, Andreea si What’s Up au facut un duet live cat se poate de inedit, ea din studio, el cantand la telefon cel mai nou single al artistei – “In lipsa ta”.
Andreea nu s-a oprit aici si a mai cantat inca doua piese, numai bune de dansat in aceasta vara, pe care o va petrece atat pe litoral cat si in tara, unde va avea multe concerte.  Asteapta cu nerabdare sa mearga cu skijetul, sportul ei preferat, declarand la ProFM ca stie sa mearga destul de bine.
andreea banica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter