Cum să adopţi cu atitudine stilul rock chic

De Diana Sorescu, pe

Sătulă de buline, fundiţe şi articole vestimentare romantice? Atunci e vremea să adopţi un stil îndrăzneţ, plin de atitudine: rock chic! Inspiră-te de la vedete şi creează-ţi ţinute originale.

Rock chic

Ca să fii o rock chick veritabilă, trebuie să bifezi câteva itemuri cheie: jeanşi scurţi, pantaloni mini de piele, tricouri imprimate cu aspect uzat, botine din piele, accesorii cu ţinte, curele cu catarame metalice şi neapărat o atitudine de superstar!

Kate Bosworth are un stil eclectic, ce trece cu uşurinţă din sfera boho în sfera rock. Iată cât de simplu şi-a compus ea un ansamblu demn de o vedetă rock: maiou imprimat cu steagul Americii, jeanşi scurţi, albi şi o pereche de botine din piele întoarsă, plus accesorii multe şi ochelari de soare aviator!

Şi Inna, românca noastră, adoptă cu succes stilul rock chic. Geaca Burberry cu nituri metalice combinată cu blugii uzaţi şi botinele înalte arată excelent!

O pereche de pantaloni din piele cu talie înaltă se vor completa perfect cu un top larguţ, tricotat, plus botine animal print. Inspiră-te de la Whitney Port!

Poţi să fii o divă rock şi cu piese vestimentare minimaliste, iar Taylor Momsen îţi arată cum: combini o rochie albă, mini, cu croi simplu, cu un blazer reinventat, din piele lăcuită, şi cizme lungi din piele.

Cum să adopţi cu atitudine stilul rock chic

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter