8 tendințe pe care bărbații le urăsc

De Consuela Stratulat, pe

Bărbații și femeile au păreri diferite când vine vorba de modă, iar aceste diferențe au fost confirmate și de cercetători. Numeroase studii au dezvăluit faptul că ei urăsc cam tot ce iubim noi în materie de haine. În opinia lor, femeile ar trebui să poarte fie un tricou simplu (alb și ud dacă se poate), fie o rochie mulată și tocuri. Specialiștii mai spun că, dacă un bărbat te invită la o întâlnire, nu o face datorită felului în care ești îmbrăcată. Află care sunt tendințele pe care bărbații nu le suportă.
UGG-urile sunt la modă de câteva sezoane și nu par a se demoda vreodată. Sunt confortabile, călduroase și pot fi purtate cu orice. Femeile le adoră, însă bărbații nu le suportă. Pe lângă faptul că le consideră odioase, li se pare că UGG-urile au un miros deloc plăcut.
8 tendințe pe care bărbații le urăsc

Culorile neon

Bărbații consideră sexy culorile mai închise, așa că nu este de mirare că nu le suportă pe cele neon. Dacă vrei să îl impresionezi, rămâi la Little Black Dress și o pereche de pantofi cu toc. Te va considera răvășitoare!

Colanții

Bărbații consideră colanții un trend stupid, poate pentru că nu lasă niciun pic de mister. Fiecare linie a corpului este dezvăluită, iar ei vor să descopere, nu să primească totul de-a gata.
8 tendințe pe care bărbații le urăsc

Pantalonii sau fustele cu talie înaltă

Știm că pantalonii sau fustele cu talie înaltă sunt la modă și extrem de sexy, dar bărbații nu au aceeași părere. Ei percep această tendință ca un efort prea mare din partea noastră de a fi sexy.
8 tendințe pe care bărbații le urăsc

Machiajul în exces

Chiar dacă bărbații nu au nimic împotriva machiajului, le plac mai mult femeile naturale. Când ai smokey-eyes sau cat-eyes sau adopți orice altă tendință care presupune mult fard, nu mai ești deloc pe placul lor.

Șalvarii

Șalvarii sunt extrem de comozi, însă bărbaților nu le plac deloc. Pentru ei, e ca și cum ai umbla cu un scutec plin…imaginează-ți cam ce este în mintea lor când îi porți.
8 tendințe pe care bărbații le urăsc

Blugii skinny

Vă vine sau nu să credeți, nici blugii skinny nu sunt pe placul lor. Chiar dacă ți se pare că îți scot în evidență silueta, bărbații vor să lași cave și imaginației.
8 tendințe pe care bărbații le urăsc

Tocurile cu forme ciudate

Pantofii cu toc sunt extrem de sexy pentru bărbați, dar numai dacă au forma clasică, subțire și înaltă. Pentru ei, pantofii stiletto arată cel mai bine, așa că nu este de mirare că nu suportă platformele, tocurile groase și alte modele care sunt acum la modă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter