8 parfumuri deosebite. Care este preferatul tău?

De Diana Sorescu, pe

Shop-ul unica.ro este o sursă inepuizabilă de haine, accesorii şi parfumuri în tendinţe, care te surprind prin raportul calitate-preţ. Am ales 8 parfumuri magnifice. Care îţi place?

Aroma, aroma

Chiar dacă unele parfumuri au fost lansate cu ani în urmă, ele sunt precum vinul. Cu cât sunt mai vechi, cu atât aroma este mai seducătoare.

Pentru femeile moderne, urbane, ce adoră moda şi agitaţia, Sarah Jessica Parker a creat Covet Pure Bloom, un parfum dulce, persistent, cu note delicate de mandarină, nucă de cocos şi inimă de iasomie şi mosc.

Lola de la Marc Jacobs este parfumul destinat femeii fatale, dar cu suflet de copilă. Aromele sunt constrastante, intrigante, de la trandafir voluptuos la scorţişoară ispititoare.

Si Lolita de la Lolita Lempicka este un parfum jucăuş, senzual şi vesel, ce aduce un omagiu femeii optimiste, pline de viaţă. Creaţia te încântă cu arome de piper roşu şi patchouli, toate învelite într-o aură de ambră.

Valentino a creat un parfum pentru femeia romantică, elegantă şi sigură pe puterea ei de seducţie. Frumoasa sticlă în formă de diamant ascunde o esenţă cu note de vârf de pomelo, pară şi magnolie, note de mijloc de floare de portocal şi violetă, şi note finale de vanilie şi orhidee.

Dacă îţi doreşti un parfum gustos, adorabil şi dulce, Apparition Pink de la Ungaro este alegerea perfectă. Cu note de iris, coacăze şi pere, şi o inimă de zmeură şi liliac, aroma lui te va cuceri instantaneu!

Toate parfumurile sunt disponibile pe shop.unica.ro!

Recomandări:

1.    Sarah Jessica Parker, Covet Pure Bloom, EDP 50 ml, 76 ron
2.    Marc Jacobs, Lola, EDP 100 ml, 305 ron
3.    Lolita Lempicka, Si Lolita, EDP 80 ml, 142 ron
4.    Valentino, EDP 75 ml, 170 ron
5.    Britney Spears, Curious, EDP 15 ml, 41 ron
6.    Emanuel Ungaro, Apparition Pink, EDT 90 ml, 74 ron
7.    Miss Sixty, EDT 30 ml, 67 ron
8.    Alberta Ferretti, EDT 30 ml, 185

8 parfumuri deosebite. Care este preferatul tău?

Foto: shop.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter