6 vedete care au probleme cu vestimentaţia

De Diana Sorescu, pe

Situaţiile jenante nu le ocolesc nici pe vedetele de la Hollywood. Ba cedează şliţul, ba decolteul prea generos face figuri şi dezvăluie ce n-ar trebui! Iată 6 dive care au avut probleme cu hainele!

Hainele fac şicane

Săptămâna trecuta, frumoasa Jennifer Lopez a stat cuminţică la o şedinţă foto. Nu la fel de cuminte a fost rochia maxi de la Lanvin, care, într-un moment de neatenţie, i-a dezvelit complet sânul!

Fotografii au imortalizat momentul, iar publicaţiile şi cititorii s-au putut bucura de o privelişte sexy!

Elizabeth Hurley ţinea un discurs plin de patos în cinstea firmei de cosmetice a cărei ambasadoare este, când microfonul buclucaş i-a agăţat rochia şi a conferit celor din sală o imagine de neuitat!

Bikinii nude ai vedetei au devenit în acele zile cel mai fierbinte subiect de presă.

Fergie e cam ghinionistă şi mai mereu are parte de momente jenante. Ba îi cad bretelele, ba i se rup pantalonii. De data aceasta, şliţul blugilor i-a cam făcut şicane. Noroc că Fergie e o femeie cu simţul umorului şi a dres repede nefericitul accident vestimentar.

Şi Caroline D’Amore şi Khloe Kardashian au oferit audienţei vedere liberă la sâni, asta fără să vrea! Rochia decoltată şi bluza transparentă le-au jucat feste.

Ambele vedete s-au arătat stânjenite de moment, însă au reuşit să treacă peste momentul neplăcut făcând haz de necaz.

6 vedete care au probleme cu vestimentaţia

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter