Locuri în care nu ar trebui să porți blugi niciodată

De Consuela Stratulat, pe

Blugii se numără printre cele mai folosite piese vestimentare. Se află în garderoba oricărei persoane, indiferent de vârstă, sex sau statut social, așa că nu este de mirare că oamenii au tendința de a-i purta peste tot. Îți spunem noi unde să nu porți jeans niciodată, pentru a evita un dezastru.
Chiar dacă blugii sunt moderni, iar dacă îi porți cum trebuie, arată chiar chic, tot sunt unele locuri în care nu ar trebui să îi porți niciodată. Au un aer un pic prea relaxat, așa că nu ar trebui să îi porți niciodată la un interviu de angajare. Tu poate crezi că vei da impresia că ești cool și nu ții la etichetă, dar posibilii tăi angajatori s-ar putea simți ofensați. Alege, în schimb, o fustă conică sau o pereche de pantaloni negri și eleganți.
Dacă urmează să cunoști familia iubitului tău, înceacă să eviți blugii, oricât de bine ai arăta în ei. Nu de alta, dar nu vrei să le amintești de vremurile în care ei purtau jeanși și să te judece prin prisma lor. Optează, în schimb, pentru o rochie feminină, de lungime medie și fără decolteu.
Este considerat total nepotrivit să porți blugi într-o sală de judecată, indiferent că ești acolo să îți susții cauza ori ai fost citat ca simplu martor. Alege, în schimb, haine office, care nu sunt foarte mulate.
Dacă organizezi o cină la tine acasă, este total nepotrivit să îți întâmpini invitații în blugi. Chiar dacă ai impresia că ești la tine acasă și poți purta ce vrei, persoanele care vin în vizită s-ar putea simți ofensate, așa că îmbracă mai bine o rochie elegantă.

Nu purta blugi la o nuntă

Chiar dacă prietena ta se căsătorește pe o plajă pustie, este de bun simț să nu porți blugi. Alege, mai bine, o rochie vaporoasă, în care să te simți și să arăți bine.
La fel de nepotrivit este să porți jeanși la un eveniment artistic, indiferent că este un muzeu sau o expoziție de pictură. Îmbracă-te, mai bine, într-o ținută elegantă și sofisticată.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter