Cum porti camasa alba (with a twist)

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 noiembrie 2017, 13:02
Camasa alba e una dintre piesele clasice pe care le vom purta mereu, bineinteles, cu tot cu modificarile pe care le va suferi in timp. Iti propunem patru variante in tendinte in acest moment si variante de outfituri in care sa le integrezi.

Sunt unele piese pe care stim ca le vom purta o viata, care nu vor iesi niciodata din tendinte si pe care desigerii vor miza mereu – una dintre acestea e camasa alba. Am vazut-o in fel si chip pe podiumurile sezonului, interpretarile au fost care mai de care mai inovatoare, de la camasa destructurata la APC pana la cea cu gulere geometrice la Ellery. Mai jos, vei regasi patru modele care inglobeaza tendintele sezonului si cateva modalitati de styling pentru a le integra cu succes in tinute.

Camasa cu maneci bufante

Poart-o cu jeansi cu talie inalta si cu botine ori cu o salopeta din denim si cizme lungi. Sau, pentru un look clean, integreaz-o intr-un mix cu pantaloni drepti si pantofi ori botine cu toc arhitectural.

camasa alba

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

Camasa minimalista 

Aceasta camasa va da un aer clean tinutelor tale, deoarece croiala e cat se poate de clasica, iar detaliul de pe maneca sprijina intentia minimalista. Poart-o cu pantaloni drepti, trei sferturi, si cu botine ori cu pantaloni cu talie inalta.

camasa minimalista

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

Camasa destructurata

Este o camasa atipica, pe care ar trebui s-o pastrezi ca piesa centrala atunci cand intentionezi s-o integrezi in outfiturile tale. Mixeaz-o cu pantaloni drepti, trei sferturi, ori cu jeansi cu talie inalta si botine.

camasa destructurata

Shop now: departmentstore.ro, 149,5 lei

Camasa cu volane

Desi are un aer romantic, e suficient de versatila sa o poti mixa cu piese din mai multe zone de influenta. Poart-o cu jachete punk si jeansi ori realizeaza un mix edgy, cu pantaloni cu talie inalta, din piele lacuita, si botine.

camasa alba

Shop now: departmentstore.ro, 209,3 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter