5 motive să urmezi un curs de modă

De Diana Sorescu, pe

Mai nou, e la modă să faci cursuri. Orice îţi place, în orice domeniu. Iar dacă eşti cu adevărat pasionată de modă, alege un curs la care

ai să înveţi tot ce trebuie sa ştii despre acest domeniu.

Sunt foarte multe instituţii care promovează cursuri în diverse domenii. Dar nu toate sunt profi, iar pentru fashioniste e important să participe la cursuri de modă folositoare, şi musai care să fie acreditate. Iată 5 motive pentru care ar trebui să alegi Artcademy dacă te bate gândul să încerci o aprofundare în lumea fashion.

1.    Certificare internaţională

La sfârşitul cursului, absolvenţii artcademy primesc diplome direct de la MOD’SPÉ Paris, recunoscute de Federaţia Franceză de Pret-à-Porter Feminin.

2.    Contactul direct cu profesioniştii francezi

Cursurile sunt susţinute de aceaşi lectori care predau în cadrul MOD’SPÉ Paris. Aceştia sunt practicieni, reprezentanţi ai unor companii precum Louis Vuitton,Gucci,Balenciaga, Chanel, Guy Laroche, Armani, Nina Ricci, Yves Rocher, Chantelle, Galeries Lafayette, Etam, Celio, etc. Interacţiunea cu lectorii asigură transferul de experienţă practică şi, mai mult decât atât, conectează cursanţii la capitala modei, Parisul.

3.    Fashion as Business

Programul artcademy dezvoltă acele abilităţi care transformă moda din pasiune într-o afacere de succes. Curricula acoperă domenii precum marketing, merchandising, buying, sourcing, comerţ internaţional, comunicare, etc., structurate astfel încât să poată oferi o aplicabilitate imediată a subiectelor analizate, prin studii de caz şi prin interacţiunea cu lectorii MOD’SPÉ Paris.

4.    Networking preţios

Toţi cursanţii artcademy intră în comunitatea MOD’SPÉ Paris, prin care au acces la diferite oportunităţi de job şi de colaborări oferite de companii din industria de modă franceză.

5.    Practică la Paris

Fiecare dintre cele două cursuri artcademy se finalizează cu o săptămână de practică şi studiu la Paris, capitala modei, locul în care se stabilesc tendinţele şi se lansează curente artistice în modă şi nu numai. Efervescenţa creativă şi pasiunea francezilor pentru artă transpare în fiecare loc vizitat şi, mai mult decât atât, e molipsitoare. O săptămână presărată cu vizite la sediul MOD’SPÉ PARIS, la marile case de modă, în care veţi cunoaşte oameni inspiraţionali, vă va schimba percepţia asupra modei şi va da un suflu nou felului în care vă veţi raporta în această industrie.

Înscrierile sunt în plină desfăşurare! Mai multe informaţii despre curriculă, meseriile vizate, taxe şi admitere se găsesc pe www.artcademy.ro.

Foto: artacademy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter