Horoscop dragoste: Semne că vrea numai sex, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:52

Bărbaţii adesea se gândesc numai la un singur lucru: cum să te bage în aşternut mai repede. Vezi care sunt semnele că vrea numai sex, în funcţie de zodie.

Berbec
Berbecul e un tip direct, aşa că dacă vrea numai sex, o să treacă direct la acţiune. Să nu te mire dacă te ia cu texte exagerat de sincere, dacă îţi spune că ai „ochii ca carameaua” şi că ţi-ar sta bine la el pe canapea.
Taur
Taurul este un tip care iubeşte tertipurile şi surprizele. Va face orice lucru care să te dea pe spate cu totul, apoi se va asigura că ridici picioarele. Dacă nu vrei să fii doar o victimă pe listă, nu te arăta imrpesionată de eforturile lui.
Gemeni
Tipul gemeni va încerca să te bage în aşternut cu multe vorbe dulci. De la stele şi sclipiri, până la poezie, filosofie, cultură generală, pictori contemporani, să nu te mire dacă va trece prin toate subiectele posibile, numai ca să te facă să mergi cu el acasă.
Rac
Racii sunt romantici, aşa că rar ai să găseşti un rac care vrea doar sex. Dacă, totuşi, ai găsit singurul specimen din zodia lui care vrea doar contact fizic la orizontală, ai putea la fel de bine să nu-l refuzi, deoarece chiar şi aşa, va fi unul dintre cei mai atenţi aprteneri pe care i-ai avut vreodată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter