Tutorial: Învaţă să-ţi faci singură o manichiură specială, de vară!

De Sandra Sarbu, pe

Vara aceasta se anunţă pline de evenimente distractive, la care ar fi păcat să nu mergi aranjată şi cu manichiura şi pedichiura ca din poveşti. Iată câţiva paşi simpli să-ţi faci tu singură o manichiură specială!
Ai nevoie de: bază protectoare de unghii, ojă, biluţe pentru unghii, lipici pentru unghii şi soluţie pentru uscarea unghiilor colorate.
Primul pas este să-ţi cureţi unghiile cu acetonă, pentru a îndepărta complet grăsimile de pe ele – cele din cauza cărora oja nu prinde atât de bine. După ce ai făcut asta, dă-te cu o bază protectoare.
Tutorial: Învaţă să-ţi faci singură o manichiură specială, de vară!
Vara aceasta se poartă culorile pastelate! După ce s-a uscat baza, pictează-ţi unghiile în culoarea preferată, în două straturi. Dar, după fiecare strat de ojă, aşteaptă câte 5-10 minute, să se usuce oja bine.
Mai departe trebuie să aplici lipiciul de unghii în modelul în care vrei să-ţi lipeşti biluţele. Se poate face cu mâna liberă sau cu benzi adezive speciale.
După ce ai aplicat biluţele pe stratul de lipici, mai aştepţi câteva minute, să fii sigură că se usucă bine, apoi mai poţi aplica un strat subţire de lac de unghii, pentru a le fixa. La sfârşit te dai şi cu soluţia pentru uscarea ojei (sub formă de spray) şi e gata manichiura!
Tutorial: Învaţă să-ţi faci singură o manichiură specială, de vară!
Foto: Unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter