Manichiură inspirată de Paște: cum îți faci iepurași și puișori – Video

De Sandra S., pe

Pregătește-te pentru Paște și cu o manichiură specială, inspirată de această sărbătoare. Învață cum să-ți faci singură iepurași și puișori pe unghii!
Pentru început, ai nevoie de câteva culori pastelate, printre care să fie și un galben și un roz. Celelalte pot fi orice culori preferi. După ce ai aplicat baza și culorile principale urmează munca adevărată.
Pe unghia galbenă desenează pe vârf, cu o culoare mai deschisă, un zig-zag care să semene cu ouăle sparte din desene animate. Deasupra zig-zagului, desenează două puncte negre, care să fie ochișorii, și un triunghiu portocaliu, care să fie ciocul, iar puiul este gata.
Pentru iepuraș ai nevoie de mai multă răbdare. Începe cu un V foarte subțire pe mijlocul unghiei și până la două treimi din ea, trasat cu negru. Conturează și marginile unghiei tot până la două treimi – acum ai desenat urechile iepurașului. Mai departe, trebuie doar să-i punctezi ochii și năsucul.
Celelalte unghii vor fi ouăle Pascale, așa că le poți face orice model îți dorești. În video, pe ele au fost făcute câteva buline albe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter