Ultimul trend în manichiură: unghiile asortate cu pantofii

De Geo Berciu, pe Ultimul update Sâmbătă, 04 aprilie 2015, 18:10

Ca şi în modă, şi în manichiură există trenduri care trebuie respectate cu stricteţe de către fashioniste.

Must-have-ul pentru această vară în materie de manichiură a fost stabilit de către creatorul de pantofi Christian Louboutin, care le oferă doamnelor posibilitatea de a asorta talpa roșie, simbol al încălțămintei purtând semnătura sa, cu un lac de unghii în aceeași nuanță.

Roșul Louboutin se distinge printr-un ambalaj special, cu un dop negru, lung de 20,5 cm, egal cu cel mai înalt toc imaginat de Louboutin pentru pantoful Ballerina Ultima. Recipientul va avea fațete asemănătoare cu cele ale unei pietre prețioase și va fi colorat într-o combinație de roșu aprins și în negru. Restul gamei de lacuri de unghii va cuprinde aproximativ 30 de variante grupate în trei familii: Nud, Negru și Pop.

„Prin gama Christian Louboutin Nail Colour, redau frumuseții unghiilor un produs care m-a inspirat mult în munca mea cu ani în urmă”, a declarat designerul. Lacul de unghii a jucat un rol esențial în istoria mărcii Louboutin, întrucât ideea de a vopsi talpa pantofilor în roșu i-a venit faimosului creator când a văzut o asistentă care își colora unghiile cu ojă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter