Cum îţi poţi şterge singură manichiura cu gel

De Sandra S., pe

Manichiura cu gel este cea mai rezistentă la momentul actual şi trebuie să mergi regulat la salonul de cosmetică pentru a păstra unghiile în formă. La fel şi când vrei să le cureţi… sau poţi învăţa cum să faci asta la tine acasă!
Nu are rost să mai faci un drum până la salonul de cosmetică şi să mai dai nişte bani în plus ca să-ţi cureţi manichiura cu gel. Poţi face asta acasă în doar 3 paşi simpli. Ai nevoie de acetonă, vată şi staniol.
Înmoaie bucăţele de vată de mărimea unghiilor în acetonă. Una câte una acoperă unghiile bine, apoi înfăşoară vârfurile degetelor cu staniol, cât să nu se mişte vata din loc.
Cum îţi poţi şterge singură manichiura cu gel
Aşteaptă timp de 10 minute, apoi înlătură staniolul şi vata. Acum poţi exfolia gelul direct de pe unghii – ar trebui să se ia destul de uşor. Dacă nu se ia de la prima încercare, mai poţi pune o dată vată înmuiată în acetonă şi mai poţi lăsa pe unghie timp de cinci minute.
După ce ai terminat de curăţat unghiile, pileşte-le şi lasă-le câteva zile să respire. Eventual, le poţi unge cu vitamina D uleioasă, ca să îşi revină mai repede.
Vezi în filmuleţul următor cum să ştergi manichiura cu gel:

Foto 1: Shutterstock
Foto 2: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter