Trucuri de machiaj pentru fiecare tip de ten

De Diana Zagrean, pe

Indiferent dacă eşti creolă, ai tenul alb de porţelan, sau normal şi roz, trebuie să te machiez corect, în conformitate cu tipul şi culoarea pielii tale. Vezi câteva trucuri de machiaj pentru fiecare tip de ten.
 

Piele sensibilă şi ten deschis

Multe femei cu astfel de ten sunt foarte sensibile, adesea alergice şi au mai mereu pistrui şi aluniţe. Pielea este albă şi sensibilă, părul blond sau roşcat şi ochii în culori deschise.
Machiajul nu trebuie să fie prea mult şi să nu înfunde porii sau să cauzeze reacţii alergice.
O altă problemă a femeilor cu ten deschis şis ensibil este că par spălăcite dacă sunt nemachiate şi par stridente, ca un clovn, dacă se machiază în culori stridente.
Cele mai bune alegeri sunt un ruj roşu, culori calde, neutre în jurul ochilor şi un blush peach sau roz pal.

Tenul măsliniu

Femeile cu sânge african sau descendenţă indiană, din America Latină şi orientul Mijlociu au tenul mai închis, mai puţin sensibil la soare şi mai gras în acelaşi timp.
Dacă tenul tău este creol, măsliniu sau pur şi simplu eşti o brunetă cu piele închisă la culoare, ţi se potrivesc tonurile pământii, aurii, arămii şi farduri de obraz aurii sau de culoarea bronzului.
Evitaţi culorile reci, albastrul, negrul sau verdele electric şi cremele corectoare foarte deschise, sau rujurile roz, deoarece vă vor da un aspect nenatural, de statuie pictată.
Orice accesoriu de machiaj portocaliu, maro şi tonurile nude vă vor pune în valoare frumuseţea exotică.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter