Trucuri de frumuseţe pentru a ascunde mahmureala

De Diana Zagrean, pe

Ai petrecut de Sfânta Maria, ai participat la o petrecere surpriză, sau pur şi simplu ai cam băut aseară în oraş? Uite ce trebuie să faci ca să ascunzi cearcănele şi tenul obosit de după o noapte alcoolizată. Vezi câteva trucuri de frumuseţe pentru a ascunde mahmureala.
 

Primul pas: hidratare de urgenţă

Dacă ştii că ai băut cam mult şi cantitatea de alcool din sângele tău te-a cam luat de cap, nu sta pe gnduri. Bea un pahar mare de apă cum ajungi acasă. Motivul pentru care te simţi şi arăţi rău după o noapte de petreceri este dezhidratarea.
Nu uita să te demachiezi înainte de culcare, oricât de tentant ar fi să te prăbuşeşti în pat aşa cum ai intrat pe uşă.
Foloseşte o pernă mai înalătă, sau adaugă un pui de pernă deasupra celei obişnuite. Dormitul cu capul mai sus te va ajuta să nu te umfli aşa rău la faţă.

Crema hidratantă: cel mai bun prieten la mahmureală

Credeai că numai castraveţii muraţi şi omleta îţi sunt cei mai buni prieteni dimineaţa după o noapte plină de fum, alcool şi transpiraţie?
Ei bine, mai există un aliat care te scoate din încurcătură: crema de faţă ultra-hidratantă.

Ochii umflaţi te dau de gol

Dacă ai băut cam mult aseară şi ai ochii umflaţi şi pleoapele grele, s-ar putea ca toată lumea de la birou să observe că ai petrecut.
Dacă tot ai aplicat un strat gros de cremă hidratantă, pune şi două felii de castravete pe ochi, până intră crema în piele. Poţi utiliza şi pliculeţe de ceai verde fierte şi răcite. Ochii luminoşi păcălesc o noapte nedormită.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter